Playitas

Playitas på Fuerteventura. Apollos anläggning med fokus på träning. Där jag var i mars både 2014 och 2015 med ett gäng grymt trevliga tjejer. Härlig mix av träning, bubbel och babbel. Vill man kan man köra 6-7-8 träningspass per dag. Vill man vara lite mer soft kör man 2-3 pass per dag och njuter sedan av god mat, pool, promenader, ledighet och gott sällskap.

Tidigt i våras kom förfrågan från en av tjejerna om det fanns intresse att åka iväg i september. Intresse ja, någon som har barnen – nja, semester ja (många dagar att ta ut om inte lönekontoret ska gå i taket). 4 bokade upp sig direkt. Jag har gått och sugit på karamellen. Funderat över alternativ för barnen.

Pratade med mamsen idag. Om hennes förestående resa till Barcelona (mitten av oktober) och möjligt besök i la stada. Det slutade med att mamsen erbjöd sig att komma upp när mammaveckan infaller under Playitasresan, så nu har jag bokat.

Skärmklipp

Och betalat.

Vet inte riktigt hur jag ska planera upp jobbet kring denna vecka, och datorn kommer att få följa med som på tidigare resor. Kan definitivt tänka mig att sätta av 1-2 timmar per dag på jobb (hade ju faktiskt 7 veckor i somras), så att projekten hemma flyter på.

Känner mig så himla nöjd! Och, om det är så att du blev himla sugen på att hänga på, så har jag faktiskt en plats över i min enrummare med terrass eller balkong mot havet.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: