Paddan, Pokémon och Party

Planen var att gå på Universeum idag men strålande sol och Göteborgs Kulturkalaset gjorde att planerna ändrades över frukost. 

Egenpressad grapefruktjuice – en av många delikatesser på frukostbuffén. 


Svårslagen utsikt till frukost intagen på 29:onde våningen i Tower3 i Gothia Towers. Jag bokar oftast hotell via Hotels.com och hade ackumulerat en (eg flera) gratisnatt så för 200 kr kunde jag smidigt uppgradera till Sky Family och därmed få lite extra. 

Vi inledde med en tur med Paddan. Killarna lyckades fånga några Pokemons men framförallt hatcha ett gäng ägg eftersom det i princip är gångfart på båtarna. 


Vi passerade extremt nära Stena Danica ute i hamnen. Vet inte hur mycket fokus killarna hade på guidens presentation men de duckade iaf när vi passerade under Frisörsbron (som vid mitt förra besök kallades osthyveln) och mindes att sjömansfrun står staty som minne till alla de kvinnor som väntat hem sina män från havet. 


Jag kunde inte motstå ett besök i Feskekörka och barnen höll faktiskt med om att skaldjuren såg lockande ut. 2an vill ha kräftor på sin födelsedag. 

Innan vi styrde kosan hemåt hann vi med en promenad genom Haga, lunch i Kulturkalasets regi och ett långt besök hos Trädgårdsföreningen. Det fanns ju 4 lureade Pokestop i parken. 


Här jagas det Pokemons bakom varje häck. 

Vändsjua och en powernap som var vi hemma igen. 

Det här gör vi om. Killarna föreslog 3 hotellnätter nästa gång. Ebba vill vara på Liseberg i 2 dagar och själv vill jag hinna med ett glas vin med Kattis. 

Vi kommer tebax! 

Annonser

Taggat:, ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: