Göteborg

Mer minisemester ihop med barnen. I grevens tid innan ett långt härligt sommarlov tar slut och vardagen kickar in igen. 

Vi tog tåget ner och efter att ha installerat oss på 22:a våningen i Tower 3 på Gothia Towers bar det rakt över gatan till Liseberg. 


Utsikt från rummet


Efter att Flumeride för Ebba och mig och Balder för hela gänget fått inleda våra 7,5 timmars nästan köfria åkande delade vi på oss så killarna fick avverka några ”140cm”-attraktioner. Ebba och jag tog ett varv i Kållorado utan att bli dyblöta medan killarna köade (dagens längsta med sina nära 40 min) för Spinrock. 


Lisebergsbanan gillade vi allihop. Ytterligare åk i Balder och killarna testade Kanonen vilken även jag åkte så småningom. Vid 18-tiden kom kompis från Karlstadstiden med 2 barn och då var det dax för Helix. 

Där tog det stopp trots Expresspass och att 130 cm-gränsen klarats av vid både Balder och Lisebergsbanan. Som tur var fick vi tipset att gå till Gästservice och bli mätta med riktig sticka och det var verkligen på mm att gränsen klarades av. 


Lycka!

Många åk i Helix, Aerospin, Balder och Atmosfear blev det innan vi rundade av iom stängningsdax kl 23. Sockervadd är förstås obligatoriskt när man är på tivoli. 

Annonser

Taggat:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: