Sportlovet stundar – update 1

Baka / Laga mat

* Pizzabullar, två varianter ✅

* Köttfärssås på 1,6 kg köttfärs ✅

* Kycklinggryta

Handla

* Pasta – spagetti & makaroner ✅

* Ris – kan finnas i skåpet

* Tacotillbehör utom färskvaror ✅

* Corn flakens ✅

* Ketchup ✅

* Sylt ✅

* Snacks ✅

* Vin

* Färskvaror (Sveg)

Packa mat

* Enligt ovan

* Kryddor

* Disk o påsar

Lägga fram packning

* Lakan o handdukar ✅

* Skidkläder inkl många handskar o underställ ✅

* Hjälmar, glasögon, ryggplattor – sk-t, hjälmarna för små

* Stjärtlappar

* Underkläder och lite vanliga kläder

Boka

* Middag för 25 personer 1 mars. 10 vuxna och 15 barn. Måste delge matval

* Hundspann och vessla. Tänkt göra något ”extra” tidigare år men inte kommit till skott ✅

 

Annonser

Taggat:

6 thoughts on “Sportlovet stundar – update 1

  1. Cee 25 februari, 2016 kl. 11:06 Reply

    Jag blir svettig bara av att läsa hur mycket du fixar… Ska det där kallas semester? Fast jag är nog bara lite avis. jag gillar att åka skidor men ingen annan i familjen ;-P

  2. bakedbynola 25 februari, 2016 kl. 07:04 Reply

    25 pers! Kan ni klämma in åtta till 🙂
    Känner att jag ligger långt efter i min planering.

    • Ett stenkast från Fyndet 25 februari, 2016 kl. 07:07 Reply

      Fast 25 är på restaurang så allt som behövdes var ett telefonsamtal 😉 Vart åker ni?

      • bakedbynola 25 februari, 2016 kl. 07:09

        Vi åker till Vemdalsskalet på söndag. Skall dela stuga med kompisar från Essingen.

      • Ett stenkast från Fyndet 25 februari, 2016 kl. 07:10

        Mysigt! Vi kör som sagt Björnrike men ev en dag i Skalet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: