Flädersaft

  • 30 klasar fläder, sköljda
  • 3 skrubbade citroner i tunna skivor
  • 1,5 l kokande vatten som får lösa upp 1,5 kg strösocker och 50 gr citronsyra.

Slå vätskan över fläder och citron i rostfri bunke. Låt stå i 2-3 dygn. Sila och häll upp på rengjorda flaskor eller frys in i glasslådor.

Annonser

Taggat:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: