Rå but not like sushi

Igår var det dax för ny kväll i råbiffens tecken. Sist det begav sig var vi på Riche (inser att blogginlägg därifrån saknas…), och det var där vi myntade sällskapets namn Rå, but not like sushi. Vi finns på Facebook som grupp och vill du hänga på där och få framtida inbjudningar till nya spännande ställen att prova råbiff, så gå med så missar du inget.

Nåväl, Tennstopet var platsen för kvällens råbiff, som bestod av en fin liten biff med grovrivet kött, precis som det ska vara, finhackad rödlök, mycket kapris, rödbetor, en dijoncreme (hade gärna sett den lite starkare), äggula och något som var nytt för mig – konjak. Ja, det är den ni ser i snipan. Till detta en krisp och fin pommes. 4 i sällskapet anser att denna råbiff är värd en 9:a, medan nr 5 var lite mer försiktig och sänkte ett snäpp. Sammantaget var vi dock rörande överens om att middagen renderar en 9:a i betyg.

Att Tennstopet, med anor från 1860-talet, huserar i en gemytlig miljö gjorde inte saken sämre.

 

Advertisements

Taggat:,

4 thoughts on “Rå but not like sushi

  1. Susjos 28 maj, 2015 kl. 11:45 Reply

    Mums så gott!!!! Hade lätt följt med om jag inte jobbat! Här hemma blir det nämligen inte mycket råbiff,då min man inte gillar rått kött…

  2. Singel i förorten 29 maj, 2015 kl. 10:46 Reply

    Åh vad jag så gärna hade följt med!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: