Lördagsundring 1 – cornflakessmul

Den enda i huset som regelbundet äter cornflakes är 2an. Det gör han med god aptit varje morgon.

Men så når han de nedersta ca 3 cm på botten av paketet och då tar det stopp. För det ligger bara bös där. Jag kan på nåder få fiska upp några hela flingor som gömmer sig bland krosset men hur vi än gör blir det säkert 1-1,5 dl kvar.

Vad gör ni med smulet? Slänger? Eller har ni några andra roliga idéer? Känns inget vidare att kasta så där rätt upp och ned.

Advertisements

Taggat:

5 thoughts on “Lördagsundring 1 – cornflakessmul

  1. Chrissan 7 februari, 2015 kl. 12:00 Reply

    Nu äter vi sällan cornflakes. Men man kan panera fisk med det.:)

  2. tantaugusta 8 februari, 2015 kl. 09:08 Reply

    Nej, det slänger jag. Tycker precis som din son att det inte alls är speciellt gott det där smulet/mjölet. T om ganska äckligt.

  3. Cissi 8 februari, 2015 kl. 12:02 Reply

    Se till att allt är finsmulat och pannera kycklingfiléer i ägg och smulorna. Underbart goda Nuggets!

  4. vardagsgladje 9 februari, 2015 kl. 10:59 Reply

    Tycker också att det blir supergott att panera fisk eller kyckling med.

  5. Ett stenkast från Fyndet 13 februari, 2015 kl. 12:47 Reply

    Panera fisk gör jag sällan, men ska testa med kyckling! Sommartid slänger jag ner smulet ihop med havregryn och mjöl när jag gör smulpaj men det blir inte mycket av den varan nu på vintern.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: