Bic Learner sortiment

Vi har fått hem vårt Bic Learner sortiment paket från Buzzador och Ebba övar för fullt med de olika pennorna. Hon tycker det är sköna att hålla i – inte konstigt när de har ett nytt trekantigt grepp som guidar fingrarna till rätt grepp – även för henne som är vänsterhänt. En vanlig blyertspenna, en blyerts med stift och så en kulspets. Ska bli intressant att se hur mycket kulspetspennan kladdar när hon drar sin hand över det nyss skrivna. Eller har pennorna kanske blivit bättre sedan jag var liten 🙂

Buzzador, ja det har jag varit i många år vid det här laget. Att vara Buzzador innebär att testa olika produkter och tjänster, utvärdera dem och berätta för vänner, dels här på bloggen, via Facabook, Insta och när jag träffar vänner. Vill du också bli Buzzador? Klicka här!

Som Buzzador får du erbjudanden om kampanjer. Om du vill delta och kommer med i kampanjen ska du: – Själv prova den vara eller tjänst som kampanjen gäller – Sprida budskapet om produkten/tjänsten genom berätta för dina vänner och diskutera med dem dvs. Buzza. – Återrapportera genom Blixtrapporter efter alla dina Buzzningar. – Göra slutrapporten.

#buzzador #biclearnersortiment #bickidsblog

 

 

IMG_0740.JPG

Annonser

Taggat:, ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: