Till Bremen tar det en stund

Bilvägen till Bremen är 110 mil. Kan tänkas att det fågelvägen då är ca 100 mil? En sträcka som skulle kunna flygas på under 2 timmar. Om det fanns ett direktflyg.

Men det gör det ju inte. Man får flyga via Frankfurt. Eller Shiphol. Eller kanske Köpenhamn. Eller varför inte München. Det finns faktiskt en rutt via Zürich oxå. Men både München och Zürich verkar ju lite dumt – det är nästan lika långt från Stockholm till Bremen, som från München till Bremen. Åt andra hållet. Och ingen av rutterna hamnade under 5 timmar.

Lösningen blev att flyga till Hamburg tisdag kväll. Sova en natt på hotell.

20140619-232651-84411028.jpg
Morgonpromenad utmed Elbe

Ta tåget till Bremen nästa morgon och vara på plats vid 09. Funkade riktigt bra! Nästa gång ska jag dock göra lite ner research på hotellet. Det är lustigt hur foton och verklighet kan skilja sig.

Jobbade 2 intensiva dagar med folk från Tyskland, Belgien, Holland och Wales. Hittade en hel del förbättringspotential. Hann med två morgonpromenader och en trevlig restaurangkväll med fotboll där vi fick se Chile skicka hem Spanien.

20140619-232840-84520830.jpg
Galoppbana utanför hotellfönstret

Efter 5 timmar i taxi, på tåg, S-bahn och flyg var det touch base, droppa grejerna och hämta barnen. Någon som nämnde att det är halv dag före röd??

Over and out ✈️

Annonser

Taggat:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: