En date med Sandy

Min syster med 10-årig son såg fram emot hans livs äventyr med resa till New York över höstlovet. Nog tusan blir det äventyr allt. Men inte riktigt som de tänkt sig.

2 dagar hos vänner på Long Island fick de utan allt för mycket påverkan av det som komma skall (förutom en massiv shopping för att fylla på vännernas förråd av vatten, mat, batterier och andra förnödenheter), och med amerikansk fotboll och ”homecoming”-aktiviteter, men sedan igår eftermiddag befinner de sig på Manhattan, Mid-Town. Stor hotell med reservel förvisso. Och eget förråd av vatten och lite käk har de också. Fick just uppdatering på FB och via mess att de är ok om än lite skärrade och oroliga. Tacka tusan för det!

Försöker följa nyheterna så gott det går, och oj vad jag är tacksam att jag inte befinner mig på Manhattan nu. Med facit i hand och lite distans kommer de nog kunna skratta åt ett himla äventyr, men just nu är det nog inte drömmen direkt.
Håll tummarna för att de inte drabbas allt för hårt, och att de får möjlighet att njuta några dagar av Manhattans härliga storstadsliv och kommande Halloween.

Annonser

Taggat:, , , ,

One thought on “En date med Sandy

  1. […] har varit i Stockholm under veckan som barnvakt åt Lillasysters E när Lillasyster och J var på äventyr. På Pappas födelsedag i onsdags var vi ute och åt, och i lördags var det så […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: