Härligt lugn helg!

En helg i lugnets tecken – underbart!

Jobbade för länge på fredagen, och då vi helt spontant fick bjuda in oss på middag hos syster, tackade vi ju förstås ja! 1an, Ebba och jag fick oss tacos med tillbehör serverade. 2an dök upp senare och blev dessutom kvar för övernattning.

Lördag morgon stod avlämning av 1an på schemat. Han skulle på sitt livs första träningsläger och var enormt taggad inför detta. Nästan hela bandylaget med ett antal föräldrar styrde kosan mot Sandviken för 2 dagar på plats där. Resten av dagen gick i pysslandets tecken. Röjde, i lugnt tempo, hemma. Tog en sväng till Centrum. Hade sedan syster & Co över på grillmiddag. Trodde redan för 2 v sedan att det var sista gången, men med karrékotlett, kyckling och majskolv stängde vi grillsäsongen.

Så igår var det judo för 2an och gymnastik för Ebba, och efter lunch ett efterlängtat träningspass på Sats. Syster lurade med mig, och småtjejerna hade en kul timme på Mini-Sats medan 2an lekte med kusinen. Regn gjorde att de planerade trädgårdsaktiviteterna fick vila.

1an kom hem slutkörd efter rolig helg. Middag, läxor, och så relativt tidigt i säng.

 

Känns som en picknickweekend jämfört med förra helgen, så barnen hade summa summarum 3 kalas, 2 judopass, 1 fotbollsturnering, 1 gymnastikpass och dessutom var det föräldrainsats under turneringen. Kan säga att deras pappa var lite slutkörd efter den helgen. Och då var det bara 2 barn hemma.

 

Annonser

Taggat:, , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: